Maloprodaja

Minimizirajte troškove povećajte poslovanje, pametno

Hikvision rešenja u maloprodajama

Hikvision-ovo rešenje u maloprodaji ide do osnovnih potreba i zahteva prodavaca i daje im neuporedive mogućnosti da se povežu, zaštite i percipiraju za pametno, fluidno upravljanje bezbednošću i poslovne operacije. Hikvision-ovo rešenje služi prodavnicama koja se razlikuju po veličini, ali dele potrebu za pametnim operacijama, boljom bezbednošću i pronicljivim poslovanjem.

Modne i specijalizovane prodavnice

Male prehrambene prodavnice i prodavnice brze hrane

Prodavnice hrane i namirnica

Povežite prodavnice i uskladite upravljanje

Povezane prodavnice, koje pokreće Hikvision-ovo Smart Retail rešenje, ne samo da imaju mogućnost da obezbede visok nivo bezbednosti, već mogu da iskoriste standarde u svim filijalama kako bi izgradili brend i zaštitili profit.

Vidi više >

Zaštitite svoje klijente, osoblje i imovinu

Hikvision-on Smart Retail rešenje daje podstrek kompanijama najsavremenijim tehnologijama i daje prioritet zaštiti kupaca, osoblja i imovine.

Vidi više >

Angažujte i konvertujte klijente pomoću HD vizuelnih prikaza

Aktivirajte odličnu vizuelnu interakciju sa svojim klijentima u pravo vreme i na pravim mestima da biste poboljšali njihovo iskustvo kupovine i povećali svoju prodaju.

Vidi više >

Optimizujte operacije pomoću uvida u podatke

Zasnovano na Hikvision-ovoj video tehnologiji koju pokreće veštačka inteligencija, možete u potpunosti da iskoristite podatke prikupljene iz klasičnih prodavnica, a zatim da koristite te podatke za obaveštajne podatke.

Vidi više >

Vizuelizacija podataka

Hikvision-ovo Smart Retail rešenje sadrži sveobuhvatnu kontrolnu tablu za predstavljanje uočenih podataka na intuitivan, vizuelizovan način. Kontrolna tabla oprema operativne timove pogledom iz ptičje perspektive i višedimenzionalnom analitikom. Vizuelizovani podaci mogu olakšati trenutnu optimizaciju za bolje performanse prodaje!

 10,361 ukupno pregleda,  16 videlo danas