Hikvision interaktivni flet paneli

Današnji interaktivni ravni paneli su popularniji i više korišćeni nego ikada. Hikvisionovi proizvodi preuzimaju vodeću ulogu u ovim fleksibilnim, multifunkcionalnim rešenjima sa ultra-4K rezolucijom, preciznim pisanjem na ekranu, ugrađenim softverom za tablu i bežičnom projekcijom ekrana, zadovoljavajući potrebe različitih lokalnih i daljinskih situacija saradnje i obrazovanja.

Lokalna saradnja

Konvencionalne sobe za sastanke često zahtevaju projektor i sve odgovarajuće kablove, tablu i pribor za pisanje i druge stvari – i sve mora biti dostupno i ispravno raditi kada vam zatreba. Ali sada, Hikvision interaktivni ekrani sa ravnim ekranom pružaju sveobuhvatno rešenje koje zamenjuje sve to. Uvek spremni za konferencije, radionice i druge situacije, Hikvision-ovi interaktivni ekrani oslobađaju vas i vaš tim od komplikovanih priprema i neizvesnih ishoda – samo treba da počnete sa radom!

Inteligentan timski rad

Brainstorming

Deljenje ideja

Zaštita privatnosti

Napredni industrijski dizajn

Interaktivni paneli imaju optičko spajanje za smanjenje refleksije i eliminisanje duhova za fluidno iskustvo pisanja. Elegantnog izgleda i prijatnog na dodir, sa ultra finim peskarenjem od 150 mesh, ovi ekrani vam nude izvanredno iskustvo korišćenja. Uživaćete u korišćenju originalnog panela svetske klase koji podržava vaš 4K ekran sa filterom protiv odsjaja i plavog svetla.

Prijateljski i efikasan korisnički interfejs

Prijateljski dizajn korisničkog interfejsa pruža sveobuhvatno bolje iskustvo sa sažetom početnom stranicom, minus jednim ekranom i tri nove prečice. Takođe smo dodali podeljeni ekran na dva ekrana i prebacivanje jednim klikom između Android i Windows operativnih sistema.

Ugrađeni softver za tablu

Uz detekciju podizanja olovke, grafičko prepoznavanje, ugrađeni pretraživač i KR deljenje i čuvanje – između nekoliko drugih moćnih funkcija – ovi ekrani će pružiti zaista nezaboravno iskustvo konferencije za izlagača i publiku.

Bežična projekcija

Ovi interaktivni ravni paneli omogućavaju jednostavnu projekciju slike uz jednostavno podešavanje u dva koraka. Timovi će uživati u istovremenoj projekciji do četiri uređaja, kao i u kontroli unazad. Ovo je sledeća velika stvar za efikasnije i inteligentnije deljenje ideja i timski rad.

Hikvision interaktivni flet paneli lista proizvoda

DS-D5B55RB/A
DS-D5B55RB-A.png
DS-D5B65RB/A
DS-D5B65RB-A.png
DS-D5B75RB/A
DS-D5B75RB-A.png
DS-D5B86RB/A
DS-D5B86RB-A.png
DS-UC8
DS-UC8
DS-D5AOW
DS-D5AOW.png
DS-D5AS5/8S2L
DS-D5AS5-8S2L.png

Daljinska saradnja

Timski rad na daljinu postao je normalan za partnere širom sveta. Zbog toga Hikvision-ovi interaktivni ravni paneli nude širok spektar opcija za daljinske video konferencije sa ugrađenom kamerom i mikrofonom. Dvostruki operativni sistemi takođe obezbeđuju široku kompatibilnost sa brojnim aplikacijama za telekonferencije.

Bezgranična komunikacija

Integracija sa glavnim konferencijskim softverom

Lakoća korišćenja

Stabilan i gladak pogled

Podržite glavni softver za konferencije

Hikvision je razvio efikasno rešenje za daljinske video konferencije sa jednostavnom, pouzdanom platformom za audio i video, ćaskanje i vebinare. Funkcionišu sa različitim mobilnim uređajima, računarima i desktop računarima. Uz pomoć OPS-a sa ugrađenim Windows 10, dvostruki operativni sistemi omogućavaju da se sve vrste glavnog softvera za telekonferencije pokreću direktno na panelu.

Fleksibilna kombinacija proizvoda

HIKVISION nudi nekoliko opcija i kombinacija koje će vam pomoći da ispunite svoje specifične zahteve. Sve-u-jednom ravni paneli za konferenciju su dostupni da vas oslobode komplikovane pripreme konferencije i započnu vašu sledeću saradnju. Različiti dodaci su takođe spremni i dostupni da vam pomognu da izgradite savršeno iskustvo telekonferencije.

Hikvision interaktivni flet paneli lista proizvoda

DS-D5B55RB/B
DS-D5B55RB-B.png
DS-D5B65RB/B
DS-D5B65RB-B.png
DS-D5B75RB/B
DS-D5B75RB-B.png
DS-D5B86RB/B
DS-D5B86RB-B.png

Digitalne učionice

Hikvision-ov Education Flat Panel je nova vrsta inteligentnog asistenta u nastavi. Integriše najnovije tehnologije dodirnih kontrola, HD displeja, video obradu, mrežnu komunikaciju, interaktivnost i audio, sa obiljem nastavnih resursa trećih strana. Naći ćete širok spektar upotrebe za to u učionici, onlajn nastavi, učenju na daljinu, događajima za obuku i još mnogo toga.

4K ekran

Zaštita očiju

Bežična projekcija

Ugrađena tabla

Integrisanje najnovije tehnologije

Baš kao i kod naših Conference proizvoda, Education Flat Panel takođe ima odlično korisničko iskustvo sa UHD 4K ekranom, brzim odzivom, kontrolama na dodir do 20 tačaka i neometanim iskustvom pisanja. Korisnicima će se svideti bežična projekcija i kontrola unazad sa mobilnog telefona ili tableta kako bi se stvorile mogućnosti za daljinsko i fleksibilno učenje. Sa ugrađenim softverom za tablu, grafičkim prepoznavanjem i KR deljenjem i čuvanjem nastavnih beleški, zajedno sa mnogim drugim moćnim funkcijama, ovi interaktivni paneli pružaju učenicima i nastavnicima rešenja koja nikada do sada nisu bila dostupna.

Obezbeđivanje bezbednosti obrazovne sredine

Hikvision-ov Education Flat Panel karakteriše moćan dizajn sve-u-jednom sa kaljenim staklom i inteligentnom kontrolom temperature, što ga čini ekološki prihvatljivim i bezbednim za upotrebu praktično bilo gde. Svi paneli mogu biti opremljeni tehnologijom protiv odsjaja i mogu filtrirati preko 90% plave svetlosti kako bi zaštitili ljudske oči. Štaviše, ovi paneli su takođe energetski efikasni.

Doprinos obogaćenim obrazovnim resursima

Uz OPS, sve vrste nastavnih aplikacija trećih strana mogu se preuzeti na panelu, pomažući nastavnicima da integrišu različite alate i materijale. I nastavnici i učenici će ceniti prikladno pisanje, brisanje, snimanje, pripremu i instrukcije. Lokalne i USB datoteke se mogu automatski klasifikovati radi lakšeg upravljanja, a korisnicima će se dopasti brza pretraga za pronalaženje audio, video ili slikovnih datoteka.

Digitalne učionice izbor proizvoda

DS-D5165TS/P
DS-D5165TS-P.png
DS-D5175TS/P
DS-D5175TS-P.png
DS-D5186TS/P
DS-D5186TS-P.png
DS-D51S5/8S
DS-D51S5-8S.png

 6,985 ukupno pregleda,  16 videlo danas