Hikvision 4G IP kamere serija na solarnu energiju

Hikvision-ovo podešavanje sigurnosne kamere na solarni pogon savršeno odgovara oblastima u kojima su vam potrebne robusne performanse, ali napajanje i mrežni kablovi ne mogu da dosegnu. U isto vreme, oni mogu da obezbede rezervno napajanje kako bi rešili prekide praćenja usled nestanka struje.

Ovi napredni kompleti kamera su idealni za farme i šume, izazovne infrastrukturne projekte i privremene sportske ili kulturne događaje.

Karakteristike

Često krajnji korisnici ili sistemski integratori moraju sami da kupuju i sklapaju različite delove da bi izgradili samostalni bezbednosni sistem za situacije gde struja i internet nisu dostupni. Ovaj proces zahteva mnogo posla i vremena za pronalaženje odgovarajućih delova i rezultira suvišnim troškovima i potrošnjom energije, zajedno sa niskom stabilnošću i poteškoćama u korišćenju sistema.

Ali sada, Hikvision-ovo rešenje može da primeni jedna osoba i pruža veliku ekonomsku efikasnost, stabilnost i lakoću korišćenja.

Nisu potrebne električne instalacije i mrežni kablovi!

Napajan solarnom energijom, ovaj komplet se postavlja bez ikakvih električnih instalacija. Ugrađena baterija podržava pametno upravljanje napajanjem i dugotrajno skladištenje energije. Korisnici mogu uživati do 7 dana neprekidnog rada u odsustvu direktne sunčeve svetlosti.

Podržavajući više standarda uključujući GSM, WCDMA i 4G LTE, podešavanja kamere se lako i bežično povezuju na internet preko mobilnih mreža.

Jednostavna instalacija

Lagani i profesionalni modularni dizajn omogućavaju postavljanje bez mehaničke opreme, značajno smanjujući troškove instalacije i vreme.

Loše vreme? Nema problema.

Dizajnirane za upotrebu na otvorenom, solarne kamere su sklone ekstremnim vremenskim prilikama kao što su jaki vetrovi i kišne oluje. Nema problema. Hikvision-ove postavke kamera na solarni pogon izgrađene su čvrsto i stabilno.

Ekstremno niske temperature? Nema problema.

Obične baterije često izgube snagu ili potpuno ne funkcionišu zimi, posebno na većim nadmorskim visinama. Ali ove postavke kamera na solarni pogon dolaze sa baterijom koja radi na temperaturama od minus 20° Celzijusa (-4° F).

Hikvision 4G IP kamere serija na solarnu energiju lista proizvoda

DS-2XS2T41G0-ID/4G/C04S05
DS-2XS2T41G0-ID-4G-C04S05.png
DS-2XS6A87G1-L/C32S80(No battery)
DS-2XS6A87G1-L-C32S80No-battery.png

Mogućnost primene

Farme

Festivali

Autoputevi

Šume

Pogledajte video zapise

Download

 10,225 ukupno pregleda,  14 videlo danas