Hikvision SeeClear Tehnologija

Postizanje izvrsnosti zahteva oko za detalje, viziju uspeha i fokus da se to vidi do kraja. To je retka kombinacija koju je Hikvision stvorio sa Hikvision SeeClear: skup tehnologija dizajniranih da vam daju precizan, neprekidan pogled na svaku situaciju. Opremljen ovim sveobuhvatnim izgledom, vi ste ovlašćeni da donosite brze odluke za optimalan ishod svaki put.

Osnovne tehnologije i vrednost

Evo 5 primera kako Hikvision osnovne tehnologije mogu da vam pomognu da postignete savršenstvo

Smart Rapid Focus – Uvećajte ono što je najvažnije

Uspeh zavisi od vaše sposobnosti da se fokusirate. Sa Hikvision-ovim Smart Rapid Focusom, možete da zumirate iz ptičje perspektive do slike izbliza, bez gubitka jasnoće, čak ni na delić sekunde. Na ovaj način možete pratiti velike površine sa samo nekoliko kamera, snimiti kritične događaje u živopisnoj definiciji i brzo reagovati na svaku situaciju sa kojom se vaše preduzeće suočava.

Odmagljivanje – Kristalno jasan video u nepovoljnim uslovima

Vremenske prilike mogu učiniti uslove u spoljašnjim okruženjima izuzetno promenljivim i nepredvidivim – a to može otežati dobro funkcioniranje video kamera. Konkretno, jaka kiša, sneg i magla mogu da ograniče vidljivost, čineći tradicionalne kamere neefikasnim. Hikvision-ova inovativna tehnologija odmagljivanja može poboljšati boju i detalje vidnog polja.

Stabilizacija slike – Glatki video na nestabilnim lokacijama

Na lokacijama gde su pokreti i vibracije stalna karakteristika, snimanje jasnih video snimaka je veliki izazov. Sa Hikvision-ovom tehnologijom stabilizacije slike, dobijate glatku, uravnoteženu sliku na celom prostoru kamere, čineći podrhtavanje i loš kvalitet videa prošlošću.

DarkFighter – Čisti video pri ultra slabom osvetljenju

Tamni uslovi ili uslovi slabog osvetljenja mogu biti izazovni za vaše poslovanje, bilo da štitite svoje prostorije ili zapravo radite pri slabom osvetljenju. Hikvision-ova Darkfighter tehnologija obezbeđuje visokokvalitetne video snimke u uslovima veoma slabog osvetljenja, osiguravajući da možete da nadgledate i kontinuirano optimizujete svoje aktivnosti 24/7.

Super Resolution – Uvek dobijate precizan i jasan pogled

Da biste optimizovali svoje poslovanje, morate sve da vidite i razumete. Hikvision Super Resolution vam omogućava da snimite i širi pogled i manje detalje – sve u super visokoj rezoluciji – tako da možete maksimalno povećati vidljivost i fokusirati se na postizanje svojih ciljeva.

 11,386 ukupno pregleda,  17 videlo danas