Pažljivo učešće, veća inspiracija

Sve-u-jednom dizajn koji ispunjava moderne zahteve učionice. Nudi različite metode za uključivanje učenika u nastavu i za inspiraciju za aktivno učenje. Obogaćuje interaktivnost u učionici i proširuje mogućnosti učenja na daljinu.

Provedite 3 minuta istražujući prednosti Dahua DeepHub-a

Iskustvo tečnog pisanja

Postiže nisku paralaksu pisanja i kašnjenje za iskustvo pisanja poput pisanja na papiru. Nastavnici i učenici mogu da uživaju u boljoj interakciji sa idejama koje pršte sa vrha njihovih pera i prstiju.

Lako deljenje sadržaja

Bežično deljenje ekrana jednim dodirom omogućava nastavnicima da predstave više zanimljivih materijala, a učenicima da prikažu svoj rad. Podržava do 9 podeljenih ekrana da podstakne veće učešće. 4K UHD ekran donosi najbolje vizuelno iskustvo.

Ugrađena kamera i mikrofon

Udaljenost nikako nije granica za učenje. Visokokvalitetne video konferencije i saradnja na daljinu postižu komunikaciju licem u lice, omogućavajući učenicima da se daljinski pridruže časovima i komuniciraju sa svojim nastavnicima i drugovima iz razreda.

Snažne AI funkcije

Omogućava podučavanje pomoću AI sposobnosti. Prepoznavanje rukopisa automatski tumači razumljive rukom pisane tekstove i grafičke unose. Kontrola pokreta omogućava lak rad za nastavnike u bilo kom uglu učionice. Praćenje glasa i automatsko kadriranje su pogodni za različite situacije nastave na daljinu.

Kompatibilnost obrazovnih alata

Efikasno pomaže nastavnicima u svakoj fazi nastave, uključujući jednostavnu pripremu časa, zanimljivu organizaciju časa i pravovremenu procenu učinka. Podstiče učenike da u potpunosti učestvuju u aktivnostima na času kao što su video, igrice, kviz, itd. i inspiriše ih da istražuju.

Centralizovano upravljanje uređajima

Štedi troškove rada putem daljinskog održavanja i upravljanja uređajem, optimizacije statusa uređaja, zaštite bezbednosti informacija i nadogradnje sistema i aplikacija na najnoviju verziju.

Proizvodi

Dahua DeepHub Lite
DHI-LCH55/65/75/86-MC410-B

Dahua DeepHub Pro
DHI-LPH65/75/86-MT440-C

Dahua DeepHub Pro
DHI-LPH65/75/86/98-MC470-P

Dodatna oprema

DHI-PKC-MS0A/1A
Whiteboard Mobile Stand

DHI-MC-PI5681IL
Detachable PC Module

DHI-PKP-WP0B
Wireless Screen Sharing Dongle

 12,642 ukupno pregleda,  18 videlo danas