Nafta & gas

Zaštita zaposlenih, proizvodnje i imovine

Hikvision rešenja u transportu nafte i gasa

Zbog ekstremnih opasnosti u naftnim i gasnim operacijama, bezbednost i ekološki prihvatljivo upravljanje je primarna briga administratora. Pored toga, kao industrija sa intenzivnom aktivom, produktivnost nafte i gasa se u velikoj meri oslanja na pouzdanost. Suočeni sa različitim izazovima, potrebna su inteligentna rešenja koja odgovaraju na pitanja koja najviše zabrinjavaju.

Hikvision-ovo rešenje zasnovano na veštačkoj inteligenciji za industriju nafte i gasa obezbeđuje napredne tehnologije i proizvode koji vašim preduzećima i zaposlenima daju neuporedive sposobnosti da se bave svakim aspektom zaštite i unapređenja lanca vrednosti nafte i gasa.

Svestrani i efikasni sistemi pomažu u izgradnji integrisanog upravljanja koji pokriva uzvodnu, srednju i nizvodnu industriju nafte i gasa.

Prikazuje tekuće proizvodne procese sa sveobuhvatnom vizuelizovanom kontrolnom tablom, pomažući nadzornicima i timovima da donose brže i pametnije odluke.

Integrisana bezbednost

Za velike oblasti koje zahtevaju bezbednosnu zaštitu visokog nivoa, Hikvision-ovo rešenje za naftu i gas omogućava korisnicima da prate kritičnu infrastrukturu 24 sata dnevno. Zahvaljujući našim vizuelnim i termičkim tehnologijama, upravljanje bezbednošću može biti lakše nego ikada sa jasnim i preciznim daljinskim snimanjem – čak i u okruženjima sa slabom osvetljenošću.

Saznaj više>

Operativno upravljanje

Naše rešenje pomaže u održavanju i radu kritičnih operacija sa najsavremenijim AI i termografskim proizvodima i tehnologijama. Takođe olakšava rad menadžera kada nadzor postane pametniji i efikasniji. A naše kamere otporne na eksploziju obavljaju dvostruku funkciju kako u bezbednosnom tako i u bezbednom operativnom nadzoru.

Saznaj više >

HSE menadžment

Hikvision-ovo rešenje za industriju nafte i gasa fokusira se na zdravlje i bezbednost osoblja i zadovoljava rastuće potrebe kompanija da identifikuju, upravljaju i ublaže trenutne i skrivene bezbednosne rizike. Integrisanje Hikvision rešenja u vaše poslovanje znači da ćete takođe minimizirati svoj uticaj na životnu sredinu uz poštovanje propisa.

Saznaj više >

Centralizovano upravljanje

Naše rešenje za industriju nafte i gasa takođe ima sveobuhvatnu kontrolnu tablu za predstavljanje prikupljenih podataka na intuitivan, vizuelizovan način. Kontrolna tabla omogućava timovima za operacije pogled iz ptičje perspektive i višedimenzionalnalnu analitiku, prikazujuje tekuće operacije na lokaciji i status inspekcije u realnom vremenu sa detaljnim informacijama i indeksiranjem podataka, što pomaže u donošenju odluka.

 4,328 ukupno pregleda,  16 videlo danas