Hikvision eDVR Serija

Hikvision eDVR Serija

Da bi se smanjili troškovi života i minimiziralo zagađenje životne sredine, potrebno je doneeti efikasne energetske izbore. Ovde dolazi Hikvision-ova potpuno nova eDVR serija – ogroman korak napred u suštinskoj energetskoj efikasnosti.

Zahvaljujući Hikvision-ovoj ugrađenoj SSD tehnologiji, ova energetski efikasna eDVR serija traje duže, izdržljivija je i nudi isti ili viši kvalitet od tradicionalnih DVR-a, čineći iskustvo boljim. Unapređena pomoću detekcije pokreta 2.0, eDVR serija takođe pruža novi nivo pogodnosti i jednostavnosti za korisnike prilikom pretraživanja video snimaka.

Dobijte novu tehnologiju koje dolazi sa energetski efikasnim, štedljivim i pouzdanim skladištenjem podataka. Čitajte dalje da biste pronašli eDVR seriju koja najbolje odgovara vašem toku rada.

Ključne karakteristike

ekološki
Ultra-niska potrošnja energije

eSSD tehnologija
Ugrađeni SSD, bez dodatnih napora oko instalacije čvrstog diska

trajno skladištenje
Duži radni vek sa manje održavanja

jednostavan za postavljanje i korišćenje
Kompaktan dizajn koji štedi prostor odgovara svuda

efikasna video analitika
Detekcija pokreta 2.0

Ekološki i energetski efikasan

U poređenju sa tradicionalnim DVR-ovima, eDVR serija – zahvaljujući eSSD tehnologiji – troši manje energije.

Energetska efikasnost koristi vašem novčaniku. Procene pokazuju da korišćenje eDVR-a umesto tradicionalnih DVR-a može smanjiti vašu potrošnju energije za skoro 45%, što mnogo znači za zemlju. To je ekvivalentno sadnji 4 stabla ili smanjenju emisije CO2 za 78,84 kg.

Ugrađeni SSD uređaj

Hikvision koristi ugrađene SSD uređaje u našoj eDVR seriji, pružajući pouzdano skladištenje za video nadzor sa trajnim performansama i povećanom opštom pouzdanošću. Korisnici će uštedeti novac i vreme – nije potrebna instalacija HDD-a – i uživati u boljem DVR-u sa proširenim kapacitetima.

Izdržljiviji DVR nego ikad

Ako tražite robustan, pouzdan prostor za skladištenje sa dugim vekom trajanja, serija eDVR to ima.

eDVR serija nudi visok stepen pouzdanosti čak i u ekstremnim uslovima rada, što znači produženi radni vek uz manje održavanja. Pored toga, ugrađeni SSD diskovi su manje skloni mehaničkim problemima koji se mogu javiti sa disk jedinicama i tolerantniji su na udarce i vibracije.

Efikasna video analitika

Što je još važnije, eDVR seriju pokreće Motion Detection 2.0, koja brzo prepoznaje i izdvaja ključne objekte kao što su ljudska bića i vozila. Minimiziranjem lažnih alarma koje pokreću drugi pokretni objekti kao što su životinje i lišće, možete se fokusirati na stvarne pretnje. To je isplativo i štedi vreme bez gubitka važnih detalja.

Iskoristite svoje skladište na najbolji način

Pored ograničavanja bitrate-a, Hikvision-ova Scene-Adaptive Bitrate Control takođe koristi inteligentne algoritme da garantuje kvalitet videa u kritičnim oblastima. Ukupni bitrate karakterišu bolje mogućnosti kompresije, čineći DVR skladištenje predvidljivim. Kako to pomaže?

Evo primera: kada eDVR analizira oblast sa ljudima ili vozilima, on precizno dodeljuje veći bitrate da bi obezbedio viši kvalitet video zapisa. Situacije niske složenosti sa manje ili bez pokreta će generisati tok sa nižom brzinom u bitovima.

Jedna kompaktna veličina odgovara svima

Kompaktna eDVR serija se može držati na dlanu, što olakšava skladištenje na radnom mestu ili kućnoj kancelariji. Stavite ga bilo gde čak i u malim prostorima

Pregled proizvoda

DS-E04HGHI-B
4-ch 1080p Lite 1U H.265 eSSD DVR

DS-E04HQHI-B
4-ch 5MP Lite 1U H.265 eSSD DVR

DS-E08HGHI-B
8-ch 1080p Lite 1U H.265 eSSD DVR

 9,250 ukupno pregleda,  16 videlo danas