Dahua kontrola ulaza i izlaza na parkingu

Inovacije za osiguranje visoke efikasnosti upravljanja parking prosotorom ulaz/izlaz

Sa globalnom urbanizacijom i brzim rastom populacije, upravljanje bezbednošću i strogom kontrolom parkingom i istovremeno poboljšanje efikasnosti je jedna od tema koja se tiče svakog potencijalnog menadžera za parking prostore.

Dahua inovativno rešenje za ulaz/izlaz sa ugrađenim ANPR-om, besprekornom integracijom različitih tehnologija kao što su video, VTO i platforma za upravljanje nudi vam ono što je najvažnije za upravljanje ulazom/izlazom.

   Pregled rešenja

   Detalji rešenja

   Ključne tehnologije

Ugrađeni ANPR

Visoka ANPR preciznost, stopa snimanja video zapisa ≥ 98%; Stopa prepoznavanja ≥ 95%

Uz ugrađenu inteligentnu video analitiku, kamera je u stanju da otkrije i prepozna broj tablice vozila u pokretu pri brzini manjoj od 40 km/h. Bez obzira na približavanje ili odlazak vozila, pristupni ANPR će napraviti snimak tablice na  ekranu, sliku pregleda vozila i takođe snimiti video.

Naša ugrađena prednost ANPR-a

Upravljanje parkingom sa niskim troškovima

Nema potrebe za čuvarom na licu mesta da upravlja rampom, ANPR sistem može lako da proceni da li je tablica vozila koje se približava na beloj listi, otvori rampu kada je tablica već registrovana. U slučaju nezgode posetilaca ili ANPR-a, interfon će biti povezan sa centrom za nadgledanje radi alarmiranja čuvara da daljinski kontroliše rampu.

Sve gore navedene sistemske funkcije mogu se lako konfigurisati i upravljati u platformi za upravljanje EMS, koja je softver baziran na dostupnim Vindovsima. Dizajn C/S arhitekture omogućava fleksibilno proširenje funkcija.

Otvorite API za Integrator

Obezbedite obilje podataka preko API-ja različitih kombinacija uređaja.

Karakteristike rešenja

  • Snimanje i pretraživanje liste istorije dolaska i odlaska automobila.
  • Pojednostavljenje proces registracije posetioca bez ljudske intervencije.
  • Rukovanje u hitnim slučajevima kada autorizacija vozila za ulazak i izlazak ne uspe.
  • Sveobuhvatan nadzor: pregled i reprodukcija video zapisa u realnom vremenu, modifikujte informacije o tablici ako su netačne, pomaže čuvaru da brzo reaguje kada se dogodi nezgoda ili neki događaj.
  • Pametna pretraga: Pretraživanje video snimaka i sliku prema datumu/vremenu/broju registarske tablice sa servera da bi se efikasno locirali ključne dokaze.
  • Rukovanje interfonom: Reagovanje na posetioce ili hitni poziv iz VTO, održavanje bezbednosti čak i bez nadzora na licu mesta. Definicija različitih parametara za listu dozvoljenih: vreme, prolazi, tablice, količina.
  • Višestruko povezivanje: Administrator može podesiti različita pravila povezivanja nakon ANPR-a, kao što je otvaranje rampe ili slanje e-mail-a kada se prepozna broj tablice.
  • Fleksibilno upravljanje posetiocima: fleksibilna politika za upravljanje rampama: automatski rad preko liste dozvoljenih ili ručna kontrola putem softvera.

 6,602 ukupno pregleda,  18 videlo danas