Struja i komunalije

Omogućavanje bezbedne, pouzdane i efikasne energije

Šta nudimo

Održavanje bezbednosti sajtova. Održavanje proizvodnje i rada. Čuvanje osoblja. Ovo su tri glavne brige za menadžere u industriji električne energije i komunalnih usluga i glavni cilj Hikvision-ovog rešenja.

Globalne potrebe za energijom predstavljaju nove izazove, zahtevajući da ove lokacije rade efikasnije. Zato Hikvision-ovo kompletno rešenje za napajanje i komunalne usluge koristi vodeće svetske bezbednosne kamere, termalne tehnologije i inteligentnu analitiku, zajedno sa platformom za integraciju trećih strana. Hikvision obezbeđuje robustan i pouzdan bezbednosni nadzor, istovremeno omogućavajući efikasnije operacije i blagovremeno održavanje.

Čitajte dalje da biste saznali kako ovo rešenje može da unese sigurnost i inteligenciju za vaše jedinstvene potrebe.

Upravljanje sigurnošću imovine

Od elektrana i podstanica do nadzemnih dalekovoda i električnih objekata, Hikvision-ovo rešenje obezbeđuje sigurnost fizičkih sredstava i perimetara, kako na licu mesta, tako i sa daljinskog upravljanja.

Saznaj više>

Kontinuitet proizvodnje i operativna efikasnost

Hikvision-ovo rešenje štiti vašu proizvodnju od neefikasnosti i skupih zastoja. Uz AI analitiku i najsavremenije proizvode, radovi na održavanju se obavljaju ispravno i na vreme.

Saznaj više >

Poboljšanje bezbednosti

Hikvision-ovo rešenje pomaže u zaštiti dobrobiti vašeg osoblja. Napredne tehnologije pomažu da se obezbedi stalna usklađenost pomoću detekcije u realnom vremenu i upozorenja koje isporučuje napredni video sigurnosni sistem.

Saznaj više >

Optimizovano upravljanje sa uvidima vođenim podacima

Hikvision-ovo rešenje sadrži sveobuhvatnu kontrolnu tablu za predstavljanje uočenih podataka na intuitivan, vizuelizovan način. Kontrolna tabla oprema timove za operacije sa pogledom iz ptičje perspektive i višedimenzionalnom analitikom, prikazujući tekuće operacije na lokaciji i status inspekcije u realnom vremenu sa detaljnim informacijama i indeksiranjem podataka. Sve se to spaja da bi se informisalo i podiglo donošenje odluka.

 5,972 ukupno pregleda,  16 videlo danas