Dahua Auto Tracking 3.0

   Šta je automatsko praćenje?

Auto praćenje je jedinstvena tehnologija PTZ kamere zasnovana na PTZ sistemu. Kada meta aktivira IVS, kamera koristi svoje horizontalne/vertikalne funkcije rotacije i zumiranja da zaključa metu koja se kreće u centru ekrana. Opremljena AI algoritmom, kamera može da predvidi pravac i brzinu objekta u pokretu što joj omogućava da neprekidno prati metu.

   Auto Tracking 3.0

Novo automatsko praćenje 3.0 ima niz nadograđenih AI tehnologija zasnovanih na algoritmu 2.0. Performanse praćenja su dodatno poboljšane u sve tri oblasti na koje se klijenti fokusiraju.

KO                   4  Tipa mete

Kroz intenzivnu analizu velikog broja slika meta, novonadograđeni Auto Tracking 3.0 nudi optimizovano praćenje ciljeva ljudi i vozila, takođe obezbeđuje praćenje aviona i brodova putem prilagođenog firmvera.

ŠTA                   Jasni detalji

Auto Tracking 3.0 usvaja nekoliko tehnologija koje omogućavaju bezbednosnom osoblju da vidi da li meta obavlja neke opasne aktivnosti tokom celog procesa praćenja.

Smooth Focus
Tehnologija fokusiranja PFA 3.0 ostvaruje duboku integraciju inteligentnih algoritama i algoritama fokusiranja, efektivno poboljšavajući izlaz fokusiranja tokom praćenja i snimanja i ostvaruje glatko fokusiranje.
Precizno zumiranje
Algoritam za prilagođavanje položaja spaja tehnologiju detekcije ciljeva zasnovanu na dubokom učenju i tehnologiju 3D pozicioniranja, držeći metu u centru slike sa pravom proporcijom.
Brzo praćenje
Algoritam koji se prilagođava brzini može podesiti brzinu rotacije PTZ kamere, zumiranje i ekspoziciju slike prema brzini cilja, čineći ceo proces praćenja kontinuiranim, glatkim i bez naglih promena. Čak i automobili koji se brzo kreću mogu se pratiti.
GDE                 Precizno praćenje

PTZ kamera može da prati kompletno kretanje mete u dometu nadgledanja, obezbeđujući bezbednosno osoblje gde meta ide.

Long Tracking Distanca
Nova DPT tehnologija može preciznije izračunati okvir cilja za praćenje. U stanju je da prati manje ciljeve i dodatno poboljšava daljinu praćenja. U idealnim uslovima može dostići i do 1.500 metara.
Filtriranje smetnji
Algoritam za filtriranje smetnji može precizno proceniti smer kretanja mete, veličinu koraka i brzinu prema karakteristikama vektora kretanja cilja. Cilj se može kontinuirano pratiti čak i u složenim situacijama sa okluzijom, prepletanjem, promenama svetla itd.

   Primena: PTZ praćenje sa vezom za alarm

· Kritične situacije
1. Alarmni senzor nema video snimak i ne može da pruži specifične vizuelne slike lokacije.
2. Osoblje obezbeđenja mora biti na licu mesta da potvrdi situaciju.
· Rešenje
PTZ kamera povezana sa alarmnim senzorom koji može pružiti vizuelne slike lokacije i pratiti ciljeve na licu mesta.
· Prednosti
1. Jedna PTZ kamera može biti povezana sa više alarmnih senzora i fleksibilno dopuniti informaciju o slici alarmne lokacije.
2. Smanjite opterećenje bezbednosnog osoblja i efikasno poboljšajte korišćenje opreme.

   Preporučeni proizvodi

   SDT5X Serija

· Dual PTZ Sistem
· Pametno praćenje
· Auto Kalibracija
· PFA

   PTZ8 Serija

· Auto Tracking
· 40x Optićki Zum
· 400m IR Distanca
· Metadata

  SD8A Serija

· Auto Tracking
· 500m IR Distanca
· Metadata
· Smart Wiper
· IK10

   SD6AL Serija

· Auto Tracking
· Prepoznavanje lica
· 550m Laser Distanca
· SMD 3.0

  SD6C Serija

· Auto Tracking
· Activno Odvraćanje
· Prepoznavanje lica
· SMD 3.0

  SD5 Serija

· Auto Tracking
· Prepoznavanje lica
· Anti-korozivna
· IK10

 7,885 ukupno pregleda,  20 videlo danas