Rudarstvo

Zaštita zaposlenih i operacija uz povećanu produktivnost

Šta nudimo

Bilo pod zemljom ili na površini, prioritet broj jedan u rudarstvu je bezbednost radne snage. Klizanje, saplitanje i padovi u okruženjima visokog rizika mogu značiti ozbiljne posledice. Fizički gubitak ili oštećenje imovine uzrokuje skupe zastoje, što predstavlja ogromnu zabrinutost za rudarske kompanije. Industriji su potrebne digitalne tehnologije – automatizacija, poboljšani proizvodni procesi i optimizacija proizvodnje – kako bi se unapredila operativna efikasnost i standardizovao proces rada.

Uzimajući ove brige u obzir, Hikvision-ovo rešenje rudarske industrije štiti zaposlene, operacije i imovinu sa visokom efikasnošću. Ovo rešenje koristi moć AI tehnologije i vrhunskih proizvoda kako bi se osigurala bezbednost radne snage i objekata, tekuće operacije i poboljšana produktivnost uopšte.

Aplikacije sa AI za bezbednije operacije

Održava operacije poput rudarstva, istraživanja minerala i bušenja bezbednim, sa najsavremenijim AI tehnologijama tako što otkriva potencijalne probleme sa prikupljenim podacima, poboljšava bezbednost i minimizira zastoje.

Sve-u-jednom rešenje za efikasan rad i upravljanje

Svestrani i efikasni sistemi pomažu korisnicima da uspostave integrisano upravljanje celokupnim proizvodnim procesom u svojim rudarskim aplikacijama širom industrije.

Jedinstvena platforma sa vizuelizovanom kontrolnom tablom

Digitalizacija celog rudarskog procesa omogućava uvid u stanje u realnom vremenu sa svim podacima. Vizuelizovana kontrolna tabla se koristi da pomogne nadzornicima i timovima da brzo dobiju informacije na licu mesta i donesu bolje odluke.

Upravljanje bezbednošću osoblja

Hikvision-ovo rešenje rudarske industrije obezbeđuje da se radna snaga pridržava bezbednosnih propisa, pomažući korisnicima da sprovode kontinuirano praćenje u kritičnim oblastima pomoću analitike zasnovane na veštačkoj inteligenciji i ispunjavaju zahteve za identifikaciju, upravljanje i sprečavanje potencijalnih rizika.

Saznaj više>

Operativni nadzor

Hikvision-ovo rešenje za rudarstvo dodaje vidljivost rudarskim operacijama i pomaže menadžerima u predviđanju operativnih kvarova pomoću inteligentne video analize. Incidenti kao što su temperaturne anomalije i opasnosti od požara mogu biti otkriveni i verifikovani u ranim fazama, smanjujući gubitke i nepotrebno vreme zastoja.

Saznaj više >

HSE menadžment

Hikvision-ovo rešenje za industriju nafte i gasa fokusira se na zdravlje i bezbednost osoblja i zadovoljava rastuće potrebe kompanija da identifikuju, upravljaju i ublaže trenutne i skrivene bezbednosne rizike. Integrisanje Hikvision rešenja u vaše poslovanje znači da ćete minimizirati svoj uticaj na životnu sredinu uz poštovanje propisa.

Saznaj više >

Centralizovano upravljanje

Naše rešenje za industriju nafte i gasa ima sveobuhvatnu kontrolnu tablu za predstavljanje prikupljenih podataka na intuitivan, vizuelizovan način. Kontrolna tabla omogućava timovima za operacije pogled iz ptičje perspektive i višedimenzionalnalnu analitiku, prikazujuje tekuće operacije na lokaciji i status inspekcije u realnom vremenu sa detaljnim informacijama i indeksiranjem podataka, što pomaže u donošenju odluka.

 2,580 ukupno pregleda,  16 videlo danas