24/7 briga za vaše svakodnevne angažovanje

Sa ograničenim budžetima i malo ruku, vlasnici malih preduzeća uvek traže pametne načine da poboljšaju svoju bezbednost, raznovrsnost i ekonomičnost. Osim što štite obične objekte, vlasnici malih preduzeća takođe žele da smanje svoje operativne rizike, garantuju kvalitet usluge i obezbede svoj ROI.

Ovo nije lak posao. Ali jeste li čuli? Uz neke zaista sjajne Hikvision tehnologije koje rade automatski, 24 sata dnevno, imate sve što vam je potrebno da se bolje brinete o svom poslovanju danas.

Upoznajte cool bezbednosne tehnologije

Razgovarajte sa posetiocima i otvorite vrata – daljinski
 
Svaki vlasnik preduzeća je multitasker, rastegnut u svim pravcima kako bi se uverio da sve funkcioniše kako treba. Dobra inovacija, poput MinMoe terminala za prepoznavanje lica, proširuje vaše oči, uši i kontrolu pristupa u svakom trenutku. Možete razgovarati sa svojim posetiocima, pa čak i daljinski otvoriti vrata dok se fokusirate na druge zadatke. Takođe možete koristiti MinMoe terminal kao superefikasno rešenje za vreme i prisustvo bez kontakta.

Saznajte više o MinMoe terminalu za prepoznavanje lica >

Dobijte precizne alarme za prestup sa AI

Dosta vam je lažnih alarma izazvanih padajem lišća ili farova? Onda računajte na AcuSense tehnologiju koja će vas obaveštavati samo o stvarnim pretnjama. Pokreće precizne alarme za prestup za osobe, vozila ili oboje, u zavisnosti od vaših podešavanja. Ugrađena ili u sigurnosnu kameru ili video snimač, tehnologija koristi jedan AI čip da podigne vašu zaštitu perimetra na potpuno novi nivo.

Saznajte više o AcuSense tehnologiji>

Upozorite ili obavestite svetlom i zvukom

Vi i vaše bezbednosno osoblje ne možete da budete na oprezu svake sekunde. Ali kada su opremljene funkcijom Live Guard, naše sigurnosne kamere mogu. Kamere koje podržavaju Live-Guard automatski odbijaju nepozvane goste i prestupnike svetlom i zvukom pre nego što uopšte uđu na vaše imanje. Štaviše, možete prilagoditi audio poruke koje će se emitovati preko vaših sigurnosnih kamera, na primer, kao prijateljski podsetnici.

Uključite alarmni sistem jednim dodirom

Možda ste tokom godina instalirali alarmnu opremu različitih proizvođača. Oni dobro rade nezavisno, ali se njima upravlja odvojeno i ne nude sinergiju kompletnog sistema. Pogledajte AX PRO bežični alarmni sistem – on nudi širok spektar unutrašnjih i spoljašnjih detektora na raspolaganju, sa slobodom da ih povežete sa drugim Hikvision uređajima. Uživajte u lakoći aktiviranja ili deaktiviranja vašeg alarmnog sistema jednim dodirom!

Saznajte više o AX PRO bežičnom alarmnom sistemu >

Pogled u boji, čak i u mraku

Mrak je savršena maska za vandale i provalnike… zar ne? Ne u našem slučaju! Sa vodećom tehnologijom ColorVu za snimanje slika pri slabom osvetljenju, sigurnosne kamere prikazuju živopisne boje i detalje pri slabom svetlu, čak i do 0,0005 luksa – što je ekvivalent svetlosti zvezda u noći bez meseca. Kad god pristupite svojoj kameri na kojoj je omogućen ColorVu da biste proverili aktivnosti na vašoj lokaciji vidite u boji, čak i tokom mračnih sati.

Saznajte više o ColorVu technologiji >

Budite informisani u pokretu

Mogućnost da se čekirate na daljinu je imperativ, posebno kada ste napolju i ne želite da propustite ništa važno. Jednostavno instalirajte aplikaciju Hik-Connect na svoj pametni telefon da biste se povezali i komunicirali sa sigurnosnim uređajima u vašim prostorijama. Uživajte u potpunom pristupu video fidovima u realnom vremenu, trenutnim obaveštenjima o događajima i još mnogo toga – čak i kada ležite na plaži.

Saznajte više o Hik-Connect aplikaciji >

Povezani proizvodi

Pro serija sa AcuSense

Omogućene algoritmom dubokog učenja, mrežne kamere Hikvision Pro serije sa AcuSense detektuju i prepoznaju ljude i mete u vozilima. Odabrani modeli takođe mogu da izvode stroboskopu i audio alarm za odgovor na licu mesta u realnom vremenu.

Pro serija sa AcuSense

Zasnovane na tehnologiji dubokog učenja, Hikvision Pro serija NVR-ova sa AcuSense-om su u stanju da analiziraju i klasifikuju mete ljudi i vozila iz video tokova, kao i da omoguće efikasnu pretragu video zapisa prema tipu cilja.

Turbo HD DVR sa AcuSense

Zasnovani na tehnologiji dubokog učenja, Turbo HD DVR-ovi sa AcuSense-om se fokusiraju na ljudska tela i vozila, oslobađajući korisnike od dugotrajnog pregledavanja i pretraživanja.                                                                                                                                                                                                                                 .

Pro serija sa ColorVu

Sa velikim otvorom blende F1.0 i naprednim senzorom, kamere serije Hikvision Pro sa ColorVu-om proizvode živopisne i oštre video zapise sa jasnim detaljima u većini situacija. Za okruženja sa nultim osvetljenjem, kamera je opremljena belim svetlom da kompenzuje i obezbedi živopisne video snimke.

Turbo HD kamere sa ColorVu

Sa novom tehnologijom ColorVu, Turbo HD kamere sa ColorVu-om prikazuju jasne slike pri 0,0005 luksa, obezbeđujući kritičan nadzor u situacijama ultra slabog osvetljenja. Sa ovom tehnologijom, kamere sada mogu da obezbede slike u živopisnim bojama 24 sata dnevno.

AX PRO

Jednostavnost kroz inovaciju. Predlažući dual-chip tehnologiju, AKS PRO Hub obezbeđuje stabilan i pouzdan prenos podataka. I opremljen Hikvision-ovom IVaaS tehnologijom, podržava fleksibilno povezivanje sa IP kamerama ili PIRCAM-ima.                                                        .

Moduli za prepoznavanje lica za pešačke barijere

MinMoe moduli za prepoznavanje lica za Turnstile mogu se lako integrisati sa okretnim stubovima kako bi korisniku pružili kompletno rešenje za pristup. Integrisano rešenje terminal-okretnica je posebno korisno za poslovne zgrade, banke i tako dalje.

Aplikacija Hik-Connect

Dostupan na računarima i mobilnim uređajima, dizajniran je da pomogne malim preduzećima i domaćinstvima da efikasno upravljaju sigurnosnim uređajima i upravljaju njima na daljinu.                                                                  .

 10,561 ukupno pregleda,  13 videlo danas