Hikvision komercijalni displeji

     Čist video, uvek dostupan

Hikvision monitoring i upravljanje

Tražite besprekorno rešenje za prikaz sa nultim kašnjenjem i ultra jasnim vizuelnim prikazima? Ili jednostavan za korišćenje, inteligentni i interaktivni ekran osetljiv na dodir za dnevne sastanke? Ili gradite još složeniju mrežu digitalnih signalizacija da biste povećali svoje poslovne mogućnosti? Kakve god da su vaše potrebe naći ćete optimalne proizvode iz Hikvision linije komercijalnih displeja. Sa vrhunskim tehnologijama, Hikvision komercijalni displeji mogu da zadovolje različite potrebe u bilo kojoj situaciji. Nastavite da čitate da biste saznali više.

LED Displeji

LED displeji se mogu sastaviti da bi se napravio bešavni video zid sa živopisnim slikama fleksibilnih veličina.

Interaktivni ravni paneli

Interaktivni displeji pružaju rešenje za sastanke sve u jednom, čineći sastanke boljim i efikasnijim.                                                                                          .

LCD video zidovi

LCD video zidovi stvaraju besprekorno vizuelno iskustvo sa živopisnim slikama i savršenom jasnoćom.

Digital Signage

Komercijalne digitalne signalizacije mogu prikazati različite informacije prema postavljenom rasporedu.                                                                                     .

Monitori

Hikvision izdržljivi komercijalni digitalni monitori su specijalno dizajnirani za okruženja bezbednosnih i kontrolnih centara. Uz profesionalne ekrane i oštru, briljantnu jasnoću slike, ovi monitori su idealni za svaku kritičnu potrebu za praćenjem – 24/7.

Kontroleri

Podaci nadzora putuju dugim i krivudavim putem da bi došli do ekrana ispred vas. Da bi putovanje bilo bezbedno i glatko, vašim podacima je potrebna mala pomoć.                                                                                                                            .

Mogućnost primene

Holistička kontrola

Hikvision pruža holistička rešenja, od hardvera do softvera i od ekrana do video menadžmenta, kako bi se postigao impresivan prikaz, višekanalno upravljanje video snimcima, prikaz na kontrolnoj tabli u realnom vremenu i iskačući alarmi sa odzivom. Sa našim svestranim komercijalnim digitalnim ekranima, možete istražiti ekspanzivne, efikasne i veoma kompatibilne opcije. Takođe, naš potpuno novi KVM sistem i upravljanje video zidom mogu dovesti vaše operacije na novi nivo efikasnosti.

Vrhunski displej

Sa vrhunskim tehnologijama prikaza kao što su Pix Master i kalibracija boja, Hikvision komercijalni displeji mogu da postignu veći kontrast i bolji ekran u boji kako bi pružili vrhunsku sliku i odlično korisničko iskustvo.

Efikasna saradnja

Kako se definicija modernog radnog mesta razvija i menja, komercijalni vizuelni displeji su postali centralna komponenta. Oni stvaraju efikasniji alat za kancelarijsko osoblje koje koristi saradnju na mreži za razmišljanje o idejama i skiciranje mogućnosti. Hikvision interaktivni ravni panel pojačava saradnju pružanjem različitih inteligentnih funkcija, kao što su ugrađena tabla, bežična projekcija, laka sinhronizacija i još mnogo toga. Praćenje zvučnika i automatsko kadriranje obezbeđuju optimalnu sliku za udaljene konferencije.

Ultimativno iskustvo vizije

Kupci traže spektakularnije mogućnosti gledanja kako bi stvorili ultimativno vizuelno iskustvo, posebno u prostranim okruženjima kao što su sale za predavanja, lobiji ili konferencijske sale. Hikvision sve-u-jednom LED displeji nude veličinu ekrana koja je potrebna današnjoj publici – do 173“. Korisnici će uživati u besprekornom snimanju i uzbudljivijim slikama odjednom.

Ekran koji privlači poglede

Kreativni komercijalni displeji u tržnim centrima privlače više kupaca i izazivaju veće interesovanje. Hikvision nudi razna kreativna rešenja kao što su transparentni, zakrivljeni, pod pravim uglom, kvadratno-stubni i cilindrični LED displeji i još mnogo toga, kako bi privukli pažnju kupaca tokom njihovog boravka u prodavnici. Ovi kreativni komercijalni displeji proširuju mogućnosti za trgovce da demonstriraju svoje proizvode ili usluge na najsavremeniji način.

Fleksibilna reklama

Da bi se maksimalno iskoristila izloženost kupcima, Hikvision digitalna signalizacija nudi višestruke promotivne funkcije u različitim medijskim formatima. Sa softverom HikCentral FocSign, korisnici mogu kreirati onlajn programiranje i rasporede za širok spektar situacija na način koji je jednostavan za korišćenje.

Kontrola protoka

U kombinaciji sa Hikvision kamerama za brojanje ljudi, Hikvision digitalni displeji nude efikasno upravljanje za kontrolu protoka uz veliki promet, smanjujući troškove rada.

Pametan asistent u nastavi

Hikvision Interactive Flat Panel je nova vrsta inteligentnog asistenta u nastavi, koji integriše najnovije tehnologije – kontrole na dodir, HD ekrane i interaktivnost. Sa dizajnom usmerenim na čoveka i okolinom sa tablama i bežičnom projekcijom, Hikvision Interactive Flat Panel nudi inteligentne funkcije za unapređenje nastave i učenja.

Unapređeno učenje

Sa Hikvision sopstvenim ClassIn i ClassLink softverom, Hikvision Interactive Flat Panel pomaže da se stvori impresivno iskustvo učenja za učenike koji pohađaju nastavu od kuće ili iz drugih učionica. Na ovaj način, korisnici mogu postići učenje na daljinu i učenje u više učionica čime se obezbeđuje efikasno virtuelno i daljinsko obrazovanje.

Centralno upravljanje

Hikvision Interactive Flat Panel podržava efikasno centralno upravljanje, uključujući praćenje statusa uređaja u realnom vremenu, instalaciju aplikacija, nadogradnje, brisanja, prikaz informacija i još mnogo toga. Korisnici mogu postići holističko upravljanje kako bi operacije bile efikasne.

 8,097 ukupno pregleda,  17 videlo danas