Autoputevi

Hikvision rešenja autoputevi komandni centar

Svakog dana, autoputevi širom sveta služe da vozači i putnici velikim brzinama stignu do svojih odredišta. Kao mali deo celokupnog putnog sistema, oni nose ogroman broj vozila – a ti brojevi se stalno povećavaju. Međutim, broj vozila na putu raste brže od bezbednosti i nadzora tih autoputeva.

Autoputevi su često zakrčeni tokom praznika, a česti su prekršaji kao što su prekoračenje brzine, prelazak preko područja, zauzetost trake za hitne slučajeve, nelegalna upotreba telefona i kršenje sigurnosnih pojaseva. Ograničeni načini nadzora na glavnim deonicama autoputeva, fragmentirani podaci kojima upravljaju odvojena odeljenja i neinteligentni softver doprinose većim bezbednosnim rizicima. U međuvremenu, sporovi između organa za sprovođenje zakona nastaju ručnom intervencijom. Ali postoji rešenje.

Hikvision-ovo rešenje za autoput pokriva sve integrisane komponente sistema autoputeva, održavajući protok saobraćaja i pomažući ljudima da bezbedno putuju svaki dan.

Komandni centri za autoput

Izazovi

Komandni centar na autoputu je od suštinskog značaja za upravljanje, pokrivajući dnevne rutine kao što su izdavanje karata i rukovanje u hitnim slučajevima. Trenutni sistemi nezavisnih proizvođača u komandnim centrima nemaju standardnu platformu za upravljanje velikim brojem uređaja i komplikovanim logičkim procesima.

Značajne količine podataka prenete u komandni centar

Ručno upravljanje uređajima i procesom je skupo i neefikasano

Šta nudimo

Hikvision softver i hardver su visoko integrisani kao jedan kompletan sistem, što ga čini lakim za primenu. Naš modularni i prilagođeni sistem pokriva sve vrste scenarija autoputa.

Prednosti
•Hikvision VMS pruža niz funkcija koje centralizuju velike količine složenih podataka o autoputu
•Komandni centar pomaže menadžmentu da shvati status autoputa u realnom vremenu za pametno donošenje odluka i efikasnu primenu, povećavajući nivoe bezbednosti smanjenjem broja ozbiljnih nezgoda i održavanjem protoka saobraćaja

Karakteristike
•Centralizovani sistem: Upravlja svim uređajima, prikuplja obaveštenja i alarme na jednom mestu
•Pretraga atributa vozila: Koristi registarske tablice ili druge informacije za brzo lociranje vozila
•Upravljanje prekršajima: Upravlja kršenjima uz poboljšanu efikasnost sprovođenja
•Kontrolna tabla: Pruža integrisane ključne informacije na kontrolnoj tabli, pomaže menadžerskom timu da razume ukupan status i donese bolje odluke

 4,360 ukupno pregleda,  19 videlo danas