Dahua PoE 2.0

   Prednost

PoE 2.0 je posebno dizajniran za prenos nadzora. Trenutno je cela serija svičeva Dahua PoE u potpunosti nadograđena na PoE 2.0 koja uključuje praktične funkcije kao što su PoE Vatchdog, BT 90V (crveni port) i PoE prenos na velike udaljenosti. Ove funkcije značajno povećavaju korisnost naših svičeva u sistemima nadzora, čineći ih pogodnijim za održavanje.

20210527114536_65486.png

BT 90V (crveni port)

Dahua PoE svičevi su u skladu sa najnovijim međunarodnim standardom IEEE 802.3bt i mogu da obezbede 90V PoE izlaz. Crveni port PoE podržava PD-ove velike snage (do 90 V).

PoE za velike udaljenosti

Prekršivši ograničenje od 100 metara, Dahua PoE svič može vršiti prenos na velike udaljenosti od 250 metara. Može se prilagoditi mnogim izazovnim lokacijama i nudi isplativu instalaciju.

PoE Watchdog (PD Alive)

Nudi 24/7 praćenje PD (napajanje uređaja) u realnom vremenu. Ako se PD sruši, svič će automatski otkriti kvar i ponovo pokrenuti uređaj. Ova funkcija može uštedeti vreme korisnicima i izbeći probleme sa ručnim ponovnim pokretanjem IPC -a.

Inteligentni PoE

Svaki port Dahua PoE svičeva se razlikuje po prioritetu. Ako napajanje ne zadovoljava potrošnju energije, svič će trenutno otkriti problem, garantujući stabilan rad ključnih uređaja.

   Proizvodi

 7,426 ukupno pregleda,  20 videlo danas