Monitoring Centar

Profesionalno rešenje za upravljanje bezbednošću

Pregled rešenja

Centrima za nadzor bilo koje veličine je potrebno efikasno, intuitivno rešenje za prikaz i kontrolu visokih performansi. Svako rešenje dolazi sa svojom specifičnom skalom, performansama i zahtevima za budžet. Hikvision-ova rešenja za centre za nadgledanje obezbeđuju profesionalna rešenja za prikaz i kontrolu za projekte sa više podsistema na bilo kojoj skali kako bi zadovoljili mnoštvo potreba aplikacija i na najbolji način iskoristili postojeće sisteme za upravljanje bezbednošću. Čitajte dalje da biste saznali više.

IT soba

Izazovi
Male IT sobe brzo dostižu svoja ograničenja u pogledu prostora, osoblja i budžeta, zbog čega je važno obezbediti efikasna rešenja za prikaz za upravljanje bezbednošću. Rešenja moraju da obezbede intuitivan rad, informativne prikaze na ograničenom broju ekrana i jednostavne kombinacije proizvoda.

Ograničen prostor i budžet

Ograničeno osoblje za svakodnevno upravljanje

Šta nudimo

Moćno, pouzdano skladištenje i prikaz podataka sa svim podsistemima ujedinjeni su na jednoj platformi za nadgledanje, rukovanje incidentima, daljinsko upravljanje, prikupljanje dokaza i održavanje. Hikvision čini upravljanje IT prostorijom jednostavnijim i efikasnijim.

Prednosti

  • Pouzdan rad tokom celog dana sa visokom jasnoćom slike
  • Različite profesionalne opcije za ispunjavanje jedinstvenih zahteva za instalaciju i očekivanja performansi
  • Informativan, efikasan prikaz i kontrola uz niže troškove
  • Fleksibilan raspored prikaza i šabloni izgleda

Karakteristike

  • Desktop ili zidni monitori od 1080p do 4K
  • Do 4 izlaza ekrana po HikCentral Professional serveru
  • VESA usaglašeni monitori

 2,591 ukupno pregleda,  13 videlo danas