HDCVI Tehnologija

   Ultra High Definition

HDCVI tehnologija podržava rezoluciju do 4K ultra visoke definicije. Sa 4 puta većom pikselažom od 1080P, predstavlja realističnu sliku sa impresivnom jasnoćom koja snima čak i najsitnije detalje. Kao prva tehnologija koja je predstavila 4K-over-koaka na tržištu, HDCVI dolazi sa kompletnim portfolijom proizvoda. 4K okvirna kamera (DH-HAC-HF3805G) ima mogućnost Starlight-a i nudi sliku u punoj boji čak i u ekstremnim uslovima slabog osvetljenja. 4K IC kamere bulet i kupole (DH-HAC-HFV3802E-Z & DH-HAC-HDBV3802E-Z) imaju 120dB pravi wDR i IR opseg na velike udaljenosti. 4K višesenzorska kamera (DH-HAC-PFV3601-A180) i kamera sa ribljim okom (DH-HAC-EBV3802) snimaju panoramsku sliku koja pokriva šire područje praćenja.

Dahua HDCVI 4.0-4K

   4 signala preko 1 koaksijalnog kabla

HDCVI tehnologija može istovremeno prenositi 4 signala (audio, video, podatke i napajanje) preko 1 koaksijalnog kabla. HDCVI kamere nude video zapis visoke rezolucije, podržavaju audio ulaz ili ugrađeni mikrofon i komuniciraju sa HCVR-om putem kontrolnih signala. Štaviše, Pover-over-Coax (PoC) tehnologija je dostupna za potrebe integrisanog napajanja. HDCVI kamere mogu pokriti višestruke zahteve prikupljanja signala, dodatno pojednostavljujući instalaciju i primenu nadzornih sistema.

   Prenos na velike udaljenosti

HDCVI tehnologija garantuje prenos na velike udaljenosti u realnom vremenu bez gubitka signala. Na osnovu testiranja scenarija u stvarnom svetu u Dahua-inoj ispitnoj laboratoriji, on podržava sledeće udaljenosti pri odgovarajućim rezolucijama.

   Besprekorna nadogradnja

Bilo da se radi o ugradnji novog sistema ili nadogradnji postojećeg zastarelog sistema, implementacija HDCVI rešenja zahteva samo minimalni osnovni rad i troškove. Korisnici mogu uživati u prednostima savremenih tehnoloških inovacija sa postojećom analognom infrastrukturom. Čak i ako trenutni sistem koristi druge HD-over-coax tehnologije, HDCVI je savršeno kompatibilan i može se lako integrirati, zahvaljujući potpunoj kompatibilnosti sa HDCVI/AHD/TVI/ANALOGNIM/IP. HDCVI uređaji su uvek plug and play, čineći konstrukciju fleksibilnom i omogućavajući jednostavnu konfiguraciju mreže. Osim toga, HDCVI sistemi dozvoljavaju upotrebu postojećih kablova jer je kompatibilan i sa koaksijalnim kablom i sa UTP -om.

 8,407 ukupno pregleda,  24 videlo danas