Hikvision 2-žična Serija video interfoni

Hikvision dvožični video interfom sistem uključuje i unutrašnje i spoljašnje video interfobn jedinice  koje napaja distributer kojem su potrebne samo dve žice – jedna za napajanje i jedna za audio/video prenos.

Ovo podešavanje olakšava stvari kada nadograđujete stari interfonski sistem. Sa manje potrebnih žica, možete jednostavno ponovo koristiti postojeće iz prethodnog sistema. Instalacija postaje laka, brza i isplativa.

Sa naprednom kamerom i tehnologijom za komunikaciju putem električne mreže (PLC), naš proizvod garantuje bolji kvalitet videa. Modularni okviri omogućavaju fleksibilne kombinacije modula specifičnih za funkciju. Sastavite najprikladniju jedinicu za vrata prema vašim potrebama, birajući između nekoliko opcija modula kao što su čitači kartica, oznake sa imenom, tastature i još mnogo toga.

Integracijom sa CCTV sistemima i lakšim daljinskim upravljanjem putem mobilne aplikacije, nivoi bezbednosti bilo kog prebivališta postaju znatno veći.

Hikvision 2-žična Serija video interfoni kategorije proizvida

Pro Serija

Interfonski sistem koji se lako instalira i kome su potrebne samo dve žice za prenos podataka za napajanje, audio, video, kontrolni signal.

Value Serija

Interfonski sistem koji se lako instalira i kome su potrebne samo dve žice za prenos podataka za napajanje, audio, video, kontrolni signal.

Hikvision 2-žična Serija video interfoni lista proizvoda

DS-KH6320-WTE2(B)
DS-KH6320-WTE2B.png
DS-KAD706-P
DS-KAD706-P.png
DS-KAD706-SP
DS-KAD706-SP.png
DS-KD8003-IME2/NS
DS-KD8003-IME2-NS.png
DS-KV1101-ME2/Flush
DS-KV1101-ME2-Flush.png
DS-KV1101-ME2/Surface
DS-KV1101-ME2-Surface.png

 8,982 ukupno pregleda,  19 videlo danas