Dahua Inteligentni saobraćaj

Sa tehnološkim inovacijama i rastućim nivoom potrošnje, današnji gradovi i mesta širom sveta imaju višestruke zahteve u pogledu prevoza i načina upravljanja. Sve veći broj vozila koja putuju gradskim i ruralnim putevima neizbežno preopterećuje lokalne transportne sisteme dok zadovoljava individualne potrebe putovanja. Ovo negativno utiče na kvalitet životnog okruženja stanovnika i na održivost gradova.

Kao jedan od vodećih pionira u globalnoj industriji, Dahua pruža sveobuhvatna pametna transportna rešenja i pametne tehnologije kako bi osigurala bezbedna i efikasna putovanja ljudi. Za svakodnevna putovanja, pametni sistem detekcije i komandovanja mogu u velikoj meri da smanje gužve u saobraćaju i poboljšaju efikasnost putovanja. Tokom vožnje, inteligentni sistem praćenja i upravljanja može efikasno regulisati ponašanje u saobraćaju, smanjiti stopu nezgoda i poboljšati kvalitet životne sredine stanovnika.

Dahua inteligentna transportna rešenja integrišu uređaje visokih performansi i platforme za upravljanje sa kontinuiranim inovacijama i personalizacijom kako bi se pokrili različiti gradski, drumski saobraćaj i potrebe pametnog parkiranja.

Dahua ITS proizvodi su posvećeni rešavanju problema transportnog sistema uz profesionalne mogućnosti. Ima za cilj da odgovori na akcije sa niskim sadržajem ugljenika, promoviše zeleni život i pomogne gradovima da se razvijaju održivo.

Proizvodi

Pametno rešenje za saobraćaj

Šta nudimo

Različite situacije

• U situacijama na putu, Dahua pruža sveobuhvatna i inteligentna rešenja za putni saobraćaj za poboljšanje bezbednosti i efikasnosti na putu, održavanje saobraćajnog reda i optimizaciju toka saobraćaja integracijom kamera visokih performansi, radara, dodatnih svetala i drugih uređaja.
• Pametni parking, Dahua pruža sveobuhvatna rešenja za pametno parkiranje za optimizaciju efikasnosti gradskog i porodičnog parkiranja, povezujući moćne senzorske kamere, kapije, detektore parking mesta, ekrane za navođenje i druge uređaje kako bi se postiglo centralizovano praćenje i upravljanje.

Pametni algoritmi

Na osnovu godina istraživanja i razvoja i prakse u domenu saobraćaja, Dahua je razvila napredne saobraćajne algoritme koji mogu da pokriju analizu ciljeva i otkrivanje prekršaja u svim situacijama na putu. Sadrži:
• HD slika i video snimanje i strukturiranje;
• Tehnologija fuzije video i radara koja prekriva višedimenzionalne informacije senzora, poboljšavajući praćenje saobraćaja i tačnost sprovođenja zakona;
• Snimanje informacija o vozilu u uslovima slabog osvetljenja, sa stopom hvatanja od skoro 100%;
• Dnevna tehnologija snimanja infracrvenih slika u vozilu, koja poboljšava efekat snimanja slike u vozilu za 50% u poređenju sa tradicionalnom metodom.

HD vizuelno detektovanje

Dahua nudi profesionalne saobraćajne kamere koje pružaju slike veće definicije i filtriraju više zalutale sunčeve svetlosti. Takođe može da odoli snegu i kapima kiše zahvaljujući integrisanom vrhunskom senzoru, tehnologiji snimanja visoke rezolucije, naprednom polarizatoru i specijalizovanom hardverskom dizajnu.

Visoka preciznost radarskog senzora

Dahua pruža profesionalni radar sa milimetarskim talasima sa preciznošću merenja od 99%. Može da pokrije situacije sa više traka, ima odličnu sposobnost protiv smetnji, podržava istovremeno praćenje više ciljeva i može da otkrije brzine vožnje do 300 km/h.

Snažna dodatna svetla

Dahua nudi dodatna svetla za različita okruženja osvetljenja kako bi se obezbedilo efikasno snimanje vozila. Jedno svetlo može da pokrije više traka sa visokom efikasnošću i prednostima uštede energije. Njegova posebna konstrukcija omogućava dodatnom svetlu da brzo rasipa toplotu i produži životni vek. Osvetljenost se može podesiti na web platformi za bolje korisničko iskustvo. Profesionalno SPH svetlo omogućava precizno snimanje infracrvenih slika u automobilu tokom dana.

Ono što primenjujemo

Dahua već nudi svoje mogućnosti algoritma saobraćaja u različitim regionima, uključujući Aziju, MENA, Evropu, Latinsku Ameriku, Brazil i još mnogo toga. Posvećeni smo pomaganju klijentima da reše svoje probleme u poslovanju u saobraćaju i da prilagode rešenja kako bi zadovoljili potrebe urbanog inteligentnog transporta. Nastavljamo da inspirišemo i inoviramo u skladu sa posebnim potrebama različitih regiona, integrišući različite proizvode sa višedimenzionalnim tehnologijama. Kompanija je lansirala tehnologiju bogatu sve-u-jednom Spotter seriju i uspešno je promovisala u regionima Bliskog istoka i Severne Afrike. Ova serija pomaže lokalnim saobraćajnim odeljenjima da postignu centralizovano sprovođenje saobraćaja za bilo koji prekršaj na putu. Dahua nudi niz profesionalnih proizvoda i prilagođenih rešenja za svoje globalne kupce, istinski rešavajući lokalne saobraćajne izazove i stvarajući više mogućnosti za budući razvoj inteligentnih transportnih sistema u gradovima i naseljima.

 2,514 ukupno pregleda,  16 videlo danas