Hikvision Ax pro serija alarmni sistem

U Hikvisionu inovacije rezultiraju proizvodima koji mogu učiniti više, a istovremeno postaju jednostavniji za upotrebu. AX PRO sistem je savršen primer – to je neverovatan novi dizajn koji kombinuje moćne i pouzdane bezbednosne sisteme iz prošlosti sa jednostavnošću najbolje tehnologije sutra. AX PRO je i konvencionalan i revolucionaran, sa dokazanom stabilnošću bežične veze, širokim spektrom proizvoda svetske klase i lakoćom upotrebe i za instalatere i za krajnje korisnike. Jednostavno podešavanje, moćna zaštita bilo da je u pitanju vlasništvo preduzeća ili vlasnika kuće donosi mir svaki dan, ceo dan.

Predstavljamo sistem AX PRO

null

Osnovne pogodnosti

Sprečite upad od samog početka

Postavite oko prozora, vrata i drugih područja na kojima se dešavaju upadi radi sigurnosti. Detektori AX PRO pružaju preciznu unutrašnju i spoljašnju detekciju i sveobuhvatnu zaštitu, danju i noću.

Otkrijte rizike pre nego što se dese

Sistem AX PRO takođe pomaže da domovi budu bezbedniji za porodice. Omogućava otkrivanje požara i curenja vode pre nego što dođe do štete.

Budite u toku sa video zapisima u realnom vremenu

Pokreću Hikvision-ovom IVaaS tehnologijom, vlasnici kuća ili preduzeća mogu da provere alarme gledajući video snimke ili GIF slike kada su daleko od lokacije, ostajući sigurni i informisani.

Inteligentna kontrola sa skalabilnim sistemom

Postavite inteligentnu kontrolu u domove sa čitavim nizom pametnih upravljačkih uređaja, releja, utičnica i još mnogo toga. Štaviše, sistem AX PRO je fleksibilan i može se povezati sa drugim Hikvision uređajima, nudeći još veću fleksibilnost.

Upravljanje AKS PRO sistemom je jednostavno

AX PRO sistem je dizajniran tako da se lako koristi i održava. Produženi vek trajanja komponenti i duži vek trajanja baterije pružaju najbolje iskustvo i za instalatere i za krajnje korisnike.

Instalacija sistema

Bez kablova. Sistem AX PRO je fleksibilan i lako se instalira bez kablova koje ograničavaju podešavanje. Instalacija centrale, PIRCAM -ova, unutrašnje i spoljašnje detektore i druge periferne uređaje šrafovima ili lepkom, u zavisnosti od montažnih površina.

Lako rukovanje pomoću mobilne aplikacije

Uz AX PRO moć je u vašim rukama. Lako možete upravljati čitavim alarmnim sistemom putem Hik-Connect i Hik-ProConnect aplikacija. Zgodan interfejs prilagođen korisniku povećava efikasnost, uz mogućnost primanja obaveštenja kad god se dogodi incident. Brzi odzivi instalatera i 24/7 cloud usluge kombinuju se za stvaranje najprofesionalnijeg iskustva.

Održavajte alarmni sistem na jednostavan način

AX PRO sistemom se može prikladno upravljati i održavati putem aplikacije Hik Pro-Connect ili veb portala za instalatere. Instalateri i nadzorne stanice mogu nadzirati status alarmnog sistema u bilo koje vreme s bilo kojeg mesta uz ovlaštenje krajnjeg korisnika. Štaviše, izveštaj o stanju sistema je odlično sredstvo za ažuriranje usluga održavanja instalatera.

Vodeća tehnologija za alarmiranje protiv provale u industriji

Inovativne tehnologije čine jezgro AX PRO sistema. Sa najsavremenijom tehnologijom verifikacije, bežičnog prenosa i detekcije, Hikvision demonstrira svoju posvećenost pružanju stabilne i pouzdane bezbednosti našim korisnicima danas i sutra.

Osnovne tehnologije

Video verifikacija

Dobijte trenutnu i efikasnu verifikaciju.

IVaaS (Provera upada kao usluga) tehnologija: podržava slanje jednog video snimka događaja od 7 sekundi ili do 20 fotografija putem Hik-Connect-a ili putem e-pošte radi blagovremene verifikacije

Bežični prenos

Omogućava brz, pouzdan i siguran bežični prenos.

Tri-X & CAM-Ks bežična tehnologija
Prenos na velike udaljenosti, do 2.000 metara
Dvostruki dizajn RF-čipova
Time Division Multiple Access Technology
Tehnologija širenja spektra oscilacije frekvencije
Tehnologija relejnog prenosa
AES-128 šifrovanje

Tehnologija detekcije

Precizno otkrijte manje lažnih ili nedostajućih alarma.

Tehnologija 3D optike
Tehnologija imuniteta na kućne ljubimce
Nezavisni pokretni pragovi
Tehnologija digitalne kompenzacije temperature
Tehnologija detekcije širokopojasnog zvuka.

Vaš pouzdan izbor za bežične alarmne sisteme

Sistem AX PRO je vaš izbor vredan poverenja, bilo da se radi o kućama, prodavnicama ili drugim malim preduzećima. Ceo sistem je u potpunosti usklađen sa EN stepenom 2, a proizvodi su sertifikovani od strane Telefication. Odaberite AX PRO, odaberite sigurnost.

Izbor proizvoda

Zašto izabrati AX PRO

Instalacija sistema

Bez kablova. Sistem AX PRO je fleksibilan i lako se instalira bez kablova koje ograničavaju podešavanje. Instalacija centrale, PIRCAM -ova, unutrašnje i spoljašnje detektore i druge periferne uređaje šrafovima ili lepkom, u zavisnosti od montažnih površina.

Instalacija sistema

Bez kablova. Sistem AX PRO je fleksibilan i lako se instalira bez kablova koje ograničavaju podešavanje. Instalacija centrale, PIRCAM -ova, unutrašnje i spoljašnje detektore i druge periferne uređaje šrafovima ili lepkom, u zavisnosti od montažnih površina.

Hikvision Ax pro serija alarmni sistem video uputstva

Kako aktivirati AX PRO sistem preko tastature, privezka i čitača oznaka

Kako da konfigurišete i podesite pravila pametnog povezivanja za AX PRO automatske periferne uređaje

Kako povezati detektore sa AX PRO i Hibrid PRO alarmnim sistemima

Kako da konfigurišete i primenite vezu između AX PRO alarmnih sistema i IP kamera

Kako instalirati i koristiti Hikvision bežični trostruki detektor signala

Kako instalirati i koristiti Hikvision detektore lomljenja stakla

Kako koristiti Hikvision bežičnu LCD tastaturu

Download

 11,847 ukupno pregleda,  19 videlo danas