Upoznajte Hikvision Sound Cube Speakerpfone

Da li su onlajn sastanci redovni deo vaše kancelarije? Imate li problema da čujete jedni druge sa zvučnicima za laptop sa slabim napajanjem? Kada više osoba govori, da li je nemoguće jasno čuti? Konferencije na mreži i na daljinu su redovni delovi radnog dana za većinu profesionalaca, pa zašto koristiti zvučnu opremu koja ove važne sastanke čini beskorisnim?

Hikvisionov Sound Cube spikerfon za konferenciju menja sve to. Lako se povežite i sarađujte sa Hikvision-ovim Sound Cube spikerfonom za daljinske konferencije i uživajte u prirodnom, čistom zvuku svuda okolo. Bilo da se sastajete u kancelariji, hotelskoj sobi ili bilo gde drugde, Sound Cube približava članove vašeg udaljenog tima, bilo gde u svetu.

Ključne karakteristike

8-mikrofonski omnidirekcioni niz

Uključuje učesnike iz svih uglova

Podizanje i reprodukcija glasa od 360°

Impozantan zvuk za važne sastanke

Smanjenje šuma i eha

Inteligentno smanjuje prolazne šumove i povratne informacije

Žične i bežične veze

Započinje vaš sastanak za nekoliko sekundi

Široka kompatibilnost

Kompatibilan sa većinom mainstream sistema i softvera

Kompaktan i lagan

Lako se nosi u putnoj torbici i uklapa se u svaku kancelariju

Jasan i stabilan zvuk svuda okolo

Hikvision Sound Cube omogućava komunikaciju i saradnju sa učesnicima konferencije koji se povezuju na daljinu. Sa 8 omnidirekcionih mikrofona, prijemnik zvuka od 360 stepeni omogućava da do 16 prisutnih u prostoriji bude uključeno iz svakog ugla bez potrebe da se skupljaju dok govore. A oni koji nisu u kancelariji ostaju sinhronizovani sa jasnim zvukom preko zvučnika za surround zvuk – zvuče kao da su u istoj prostoriji.

Sa elegantnim dizajnom i minimalističkom estetikom, Sound Cube se savršeno uklapa u vašu kancelariju, konferencijsku salu i svuda gde vam je potrebna.

Neka svi budu uključeni

Zahvaljujući smanjenju buke uz pomoć veštačke inteligencije, jasnoća glasova može da se sačuva čak i u izazovnim okruženjima. Učesnici mogu biti blisko uključeni kada se reverb i pozadinski šum – poput brujanja klima-uređaja, kucanja tastature i još mnogo toga – inteligentno filtriraju.

Potiskivanje eha smanjuje audio povratne informacije, osiguravajući da se čuje pravi glas zvučnika. Anti-reverberacija pomaže spikerfonu da dobije zvuk direktnije i umanjuje zvučne artefakte zbog odjeka uzrokovanih tvrdim površinama kao što su zidovi, plafoni ili stolovi u konferencijskoj sali.

Povežite se, brzo i lako

Hikvision Sound Cube olakšava podešavanje jačine zvuka prema potrebi, pružajući kristalno čist zvuk čak i na maksimalnom nivou jačine zvuka. Složene tehničke poteškoće mogu pokvariti inače jednostavan i produktivan sastanak. Sa Sound Cube, jednostavanim klikom na dugme brzo pristupa sastancima ili prekida pozive trenutno i neprimetno uz intuitivni interfejs, čineći konferenciju produktivnijom i manje stresnom.

Fleksibilne opcije za lako povezivanje sa svojim laptop računarima, stonim računarima i pametnim telefonima ili tabletima koji podržavaju Bluetooth. Jednostavna postavka plug and play omogućava da vaši sastanci počnu za nekoliko sekundi.

Veliki korak napred za vaše trenutno podešavanje

Sound Cube se neprimetno integriše sa većinom vodećih platformi za video konferencije, obezbeđujući jednostavano i kvalitetno audio i konferencijsko iskustvo.

Spakujte se i idite bilo kada i bilo gde

Kompaktan i lagan, Sound Cube se može smestiti u zaštitnu putnu futrolu. Ostanite povezani i u pokretu, uz 10 sati trajanja baterije sa jednim punjenjem.

Mogućnost primene

Udaljene konferencije

Nastava na daljinu

SOHO

Hikvision Sound Cube Spikerfon

 7,537 ukupno pregleda,  16 videlo danas