Hikvision Security Radari

Hikvision bezbednosni radar koristi najsavremeniju Hikvision tehnologiju da precizno odredi lokaciju i trag kretanja do 32 potencijalna uljeza po radaru, čak i u najtežim vremenskim uslovima. Hikvision bezbednosni radar je idealan za nadgledanje velikih, izloženih prostora sa teškim vremenskim uslovima i gde je perimetarsko okruženje previše složeno za postavljanje uobičajnih kamera za video nadzor. Zahvaljujući svojoj pouzdanosti u svim vremenskim uslovima, širokom uglu detekcije i ultra-preciznim mogućnostima otkrivanja uljeza, ovo rešenje je savršeno za lokacije kao što su luke, aerodromi i velike otvorene industrijske oblasti.

Istaknuti sistemi

Precizna detekcija na širokom području

Tradicionalne kamere ili detektori pokreta kao što su Active Infrared i Video Motion Detection imaju ograničenja u određivanju tačne lokacije potencijalnog uljeza u vezi sa njihovim područjem detekcije. Koristeći tehnologiju za formiranje digitalnog snopa i algoritam inteligentne analize, hikvision radar određuje tačnu poziciju i obezbeđuje pravac, trag kretanja i brzinu potencijalnih uljeza. Hikvision bezbednosni radar može da ponudi preciznu detekciju pod širokim uglom od 100° i do udaljenosti od 60m.

Visoka pouzdanost

S obzirom da na preciznost radara ne utiču vremenske prilike, on dobro dopunjuje tradicionalni CCTV sistem u uslovima kao što su kiša, sneg ili gusta magla.

Vizuelna verifikacija uljeza putem video povezivanja

Hikvision bezbednosni radar se takođe može povezati sa čak četiri Hikvision PTZ kamere odjednom. Ova konfiguracija ne samo da će pokrenuti alarm kada je uljez otkriven – već će pokrenuti i video snimanje, kako bi pomogla u vizuelnoj verifikaciji uljeza. Štaviše, kamere i radar se mogu instalirati na različitim lokacijama. Ovo Hikvision patentirano rešenje za video povezivanje je jedinstveno i omogućava korisnicima da gledaju, precizno prate i snimaju vise meta istovremeno, dok identifikuju njihove precizne pokrete kao što su trčanje, hodanje, čučanje i puzanje.

Pogodno za više situacija

Hikvision bezbednosni radar ima više režima scene, što ga čini pogodnim za različite primene. Režim grmlja je, na primer, najpogodniji za oblasti okružene gustom šumom, jer će filtrirati lažne alarme kao što su podrhtavanje drveća ili jaka kiša. Režim otvorenog područja je idealan za velike, otvorene, osetljive lokacije kao što su luke. A prilagođeni režim omogućava korisnicima da podese podešavanja tako da odgovaraju njihovim posebnim potrebama.

Fleksibilna instalacija i lako povezivanje

Hikvision sigurnosni radar je kompatibilan sa raznim nosačima, kao što su Bullet-PTZ nosači, za jednostavnu instalaciju. Takođe podržava Power over Ethernet (PoE) tako da može samo da ga priključe i spreman je za upotrebu.

Gde se može koristiti

Luke

Skladišta

Fabrike

Hikvision Security Radari kategorije proizvoda

Mikrotalasni radari

Mikrotalasni radar koristi najsavremeniju Hikvision tehnologiju za pružanje precizne zaštite čak i po teškim vremenskim uslovima. Precizna detekcija na širokom području i visoka pouzdanost su kombinovani sa automatskim praćenjem cilja u ovom proizvodu koji takođe nudi fleksibilnu instalaciju i jednostavnu vezu.

Hikvision Security Radari lista proizvoda

DS-PR1-60
DS-PR1-60V.png
DS-PR1-60V
DS-PR1-60V.png
DS-PRP100
DS-PRP100.png
DS-PRI120
DS-PRI120.png

 7,526 ukupno pregleda,  14 videlo danas