Centar učionice

Hikvision rešenja u obrazovanju centralno upravljanje

Kretanje ka informatizaciji u obrazovanju se nastavlja. Takođe, učenici koji odrastaju u tehnološkom svetu željni su tehnički naprednijih iskustava učenja i boljih obrazovnih resursa. Hikvision-ov Classroom Hub stoji na čelu ovog pokreta, proširujući stvarne učionice na digitalne, virtuelne učionice, premošćujući sve vrste jazova između podučavanja i učenja. Ovo rešenje prevazilazi niz izazova nudeći digitalnu nastavu, učenje na daljinu i instrukcije u više učionica. Rešenje Classroom Hub omogućava obrazovnom osoblju da uživa u većoj povezanosti, angažovanju i otkrićima u učenju koristeći našeg asistenta u nastavi, softver koji se lako koristi i saradnju više aplikacija.

Centralno upravljanje

Izazovi

Mnoge škole imaju veliki broj interaktivnih displeja. Upravljanje tim uređajima jedan po jedan je dugotrajno i veoma složeno, praćeno velikom mogućnošću greške. Zbog toga se operateri suočavaju sa problemima da konfigurišu sve uređaje efikasno i centralizovano.

Šta nudimo

Grupna konfiguracija interaktivnih ravnih panela preko FocSign softvera čini upravljanje i održavanje velikog broja uređaja super brzim, zaista lakim i atraktivno praktičnim.

Prednosti
•Administratori mogu daljinski da upravljaju višestrukim interaktivnim ravnim panelima u školama ili obrazovnim grupama u isto vreme.
•Oni mogu da kontrolišu podešavanje parametara, prikaz informacija i brzu instalaciju aplikacija, povećavajući administrativnu efikasnost zajedno sa uputstvima.
Karakteristike
•Podržava daljinsko isključivanje, ponovno pokretanje, vraćanje na fabrička podešavanja i druge funkcije kako bi se zadovoljile potrebe škole za uštedu energije i sigurnost

•Podržava brzu isporuku kratkih poruka na više uređaja i dva načina prikaza informacija kako bi se zadovoljile različite potrebe

•Operacija jednim klikom pomaže da više uređaja instalira aplikacije, čime se na najbolji način koristi dragoceno vreme u učionici

Interaktivno upravljanje ravnim panelom

 • null

  DS-D5B65RB/A
  65-inčni 4K interaktivni ekran

 • null

  DS-D5B75RB/A
  75-inčni 4K interaktivni ekran

Interaktivno upravljanje ravnim panelom

 • null

  DS-D5B65RB/A
  65-inčni 4K interaktivni ekran

 8,269 ukupno pregleda,  20 videlo danas