Hikvision Webcam Serija

Danas su sastanci na daljinu, učenje na daljinu i rad na daljinu postali normalni za ljude širom sveta. A da bismo to uradili, potrebne su nam najbolje i najnaprednije web kamere. Zbog toga je Hikvision – globalni lider u video tehnologiji – dizajnirao sopstvenu seriju web kamera sa audio i video kvalitetom svetske klase, stvarajući vrhunske proizvode za najoptimalnije iskustvo.

Hikvision-ova potpuno nova linija web kamera sadrži širok izbor proizvoda koji garantuju savršeno pristajanje za svakog korisnika u praktično svakom okruženju. Opremljene najsavremenijom definicijom slike i smanjenjem šuma, Hikvision USB web kamere su spremne za plug & play. Svideće vam se slika studijskog kvaliteta, jasan zvuk i lakoća korišćenja.

Udaljena konferencija

Renderovanje slike u potpunosti

Hikvision web kamere su opremljene da zadovolje vaše potrebe sa višestrukim rezolucijama, uključujući 1080p, 2K, 4K i drugi broj HD piksela. Njegov HD sistem za snimanje ima izvanrednu reprodukciju boja na nivou studija, obezbeđujući jasniju sliku i glatkiju komunikaciju. Serija U102 takođe koristi pravi WDR od 120 dB, dajući vam oštru sliku, stabilnost boja i prirodnu svetlost čak i u konferencijskoj sali sa pozadinskim osvetljenjem.

Klasičan dizajn i tekstura

Hikvision web kamere su dizajnirane za profesionalce. UC-serija ima napredno eloksirano kućište, spajajući poliranu površinu sa modernim industrijskim stilom. Oni će se besprekorno uklopiti u bilo koje okruženje, bilo da je u pitanju kancelarija, konferencijska sala ili drugo profesionalno okruženje.

Kadrirajte bilo šta, slobodne ruke

U102 PTZ kamera nudi rotaciju po dve ose i optički zum od 5k, obezbeđujući da i velike scene i mali detalji mogu biti prijatno snimljeni tokom velikih sastanaka i događaja. Baza je opremljena sa tri infracrvena prijemnika, što omogućava okretno i precizno daljinsko upravljanje. Pored toga, U102 takođe podržava pet unapred podešenih fokusnih tačaka sa horizontalnom rotacijom do 330 stepeni, tako da možete brzo da dobijete bilo šta ili bilo koga u fokusu.

Mogućnost primene

Mali i srednji sastanci

Velike konferencije

Korporativni događaji

Online obrazovanje

Brzo spremanje za predavanja

Hikvision web kamere su dizajnirane za različite mogućnosti montiranja, kao što su stativi, monitori ili desktopovi. Omogućavaju brzu instalaciju i veliku fleksibilnost. Ove web kamere imaju neklizajuću silikonsku podlogu kako bi se obezbedila stabilna montaža i sprečile ogrebotine na ekranu ili na radnoj površini. Hikvision web kamere koje su spremne za USB plug-and-play dovode vas u zamah stvari brzo kada video striming počne.

Nikada ne propustite ni reč

Hikvision Web kamere sa ugrađenim mikrofonom za hvatanje zvuka koriste napredne algoritme za postizanje inteligentnog smanjenja šuma i jasnog preuzimanja zvuka. Izražavajte se, jasnije slušajte druge i dozvolite svima da govore slobodno, čak i kada uče u bučnom okruženju i bez obzira na broj ljudi uključenih u komunikaciju.

Pogledajte ono što treba da se vidi

Hikvision web kamere imaju ultra široko vidno polje, pružajući široku pokrivenost i bez izobličenja u svim slučajevima. Table u učionici i veliki ekrani na seminaru se s lakoćom uklapaju. Web kamere nude maksimalno horizontalno vidno polje od 95 stepeni, a njihova sočiva bez izobličenja – u kombinaciji sa naprednim algoritmima – istovremeno obezbeđuju glatke granice slike i dobro očuvane scene i slike.

Mogućnost primene

Učenje na daljinu

Podučavanje i deljenje

Prenos UŽIVO

Gledajte svoje najbolje u svakom trenutku

Web kamere serije Hikvision uživo opremljene su LED svetlosnim trakama izgrađenim oko sočiva, sa ikonama za kontrolu dodirom kako bi se omogućilo dodatno osvetljenje, poboljšavajući sliku vas i vaših proizvoda u mračnim okruženjima. Iznad kamere nalaze se ikone za podešavanje svetla, tako da možete da podesite osvetljenost dodirom da biste ispravili preteranu ili nedovoljnu osvetljenost. Takođe, kamera dolazi sa filterom za naturalizaciju koji možete koristiti kako želite.

Oštar auto fokus

Svaka web kamera serije Hikvision Live ima ugrađeni senzor fokusiranja uz pomoć TOF za postizanje brzog fokusa i trenutno snimanje detalja, omogućavajući  publici da oseti kvalitet proizvoda čak i na ekranu dok se vi fokusirate na svoj neprekidni striming uživo.

Preokrenite po potrebi

Web kamere Hikvision Live serije podržavaju montažu na stativ, desktop i monitor i još mnogo toga. Magnet sa tri strane, kamera može da stoji uspravno ili da leži na boku. Promenite orijentaciju slike okretanjem pozicije za trenutno horizontalno i vertikalno podešavanje ekrana. Ova fleksibilnost nudi vašoj publici najbolje iskustvo gledanja i pruža više mogućnosti za različite platforme za emitovanje uživo. Naše web kamere dolaze sa magnetnim zatvaračem, tako da ne morate da brinete o povredi privatnosti pošto ste pokriveni!

Mogućnost primene

Strimovanje e-trgovine

Deljenje životnog stila

Gaming

Hikvision Webcam Serija lista proizvoda

DS-U02
DS-U02.png
DS-U02P
DS-U02P.png
DS-U04P
DS-U04P.png
 DS-U04P
DS-U04P.png
 DS-UC2
DS-UC2.png
 DS-UC4
DS-UC4.png
 DS-UC8
DS-UC8.png
 DS-UL4
DS-UL4.png
 DS-UL2
DS-UL2.png
 DS-UL8
DS-UL8.png
 DS-U102
DS-U102.png

 7,361 ukupno pregleda,  17 videlo danas