Dahua HDCVI DAC tehnologija

   Pregled

HDCVI tehnologija je prva na tržištu HD-over-Coax koja je realizovala prenos zvuka preko koaksijalnog kabla. Audio informacije mogu doneti dodatne dokaze uz video nadzor. Da bi korisnicima pružio slušno iskustvo u realnom vremenu i visokokvalitetno rešenje za video i audio nadzor, HDCVI donosi naprednu DAC (Digital Audio-over-Coak) tehnologiju u HD-over-Coax industriju.

   Ključne karakteristike

Audio-over-Coax

DAC tehnologija je u stanju da prenosi audio i video preko istog koaksijalnog kabla, što u velikoj meri pojednostavljuje instalacije i štedi radnu snagu i troškove održavanja.

Prenos digitalnog audio signala

Tehnologija digitalnog prenosa signala pretvara analogni audio signal prikupljen iz zvučnika ili ugrađenog mikrofona u digitalni audio signal sa malim nivoom buke i izobličenja.

Audio visokog kvaliteta

Uz digitalni prenos audio signala bez gubitaka i u realnom vremenu, DAC tehnologija može bolje vratiti zvuk nadgledane lokacije sa nižim nivoom šuma.

 Bolja primena sistema

Svi HDCVI XVR modeli podržavaju kamere sa mikrofonom. Korisnici moraju samo da promene kameru kako bi direktno prešli sa ne-audio na audio rešenje, što značajno štiti ulaganja korisnika.

   Mogućnosti primene

Rešite argumente – Blagajna i prijem

Kritične situacije:

Tradicionalni video nadzor ne nudi audio informacije. Korisnici se mogu osloniti samo na video nadzor kako bi pregledali mesto incidenta.

Rešenje:

Kada dođe do rasprave u prodavnicama ili drugim poslovnim objektima, HDCVI DAC tehnologija može ponuditi zvučne dokaze iz sistema video nadzora za efikasno rešavanje sporova.

Prepoznajte abnormalna ponašanja – banke i škole

Kritične situacije:

Video nadzor bez zvuka ili zvuk lošeg kvaliteta ne omogućava korisnicima da na vreme identifikuju abnormalno ponašanje, što može prouzrokovati gubitak ili oštećenje imovine.

Rešenje:

Za incidente kao što su incidenti u školama i ilegalni upad, visokokvalitetni audio i video nadzor mogu intuitivno, tačno i blagovremeno vratiti informacije. Korisnicima pomaže da brzo identifikuju osumnjičenog i zaštite život i imovinu.

 201,870 ukupno pregleda,  19 videlo danas