Skladišta

Hikvision rešenja skladišta praćenje paketa

Sprečavanje gubitaka i efikasno poslovanje su dve glavne brige za operatere logističkih parkova. Zato Hikvision nudi sveobuhvatno rešenje za ova zaposlena preduzeća, fokusirajući se na četiri kritične komponente: poboljšanje sveobuhvatne bezbednosti sa vrhunskim bezbednosnim rešenjima, poboljšanje upravljanja saobraćajem u parku, poboljšanje mogućnosti planiranja pristaništa i praćenje paketa u svakom trenutku. Sve zajedno, Hikvision-ovo rešenje ima za cilj da izgradi bezbedniji i inteligentniji logistički park.

Praćenje paketa

Izazovi

Svakodnevno se operateri distributivnih centara suočavaju sa izazovima kao što su loše korisničko iskustvo i žalbe zbog gubitka ili oštećenja robe. Postojeći sistemi za upravljanje skladištem (WMS) i sistemi video bezbednosti rade odvojeno, što može rezultirati nedostatkom video dokaza i poteškoćama pri preuzimanju određenih paketa ili snimaka, zajedno sa poteškoćama u praćenju paketa na pokretnoj traci zbog njihove dužine i složenosti.

Potencijalni gubici od prevara i zloupotreba

Složeni transportni sistemi su skloni problemima

Šta nudimo

Hikvision pruža snažno, sveobuhvatno, vizuelizovano rešenje za praćenje paketa za poboljšanje praćenja lanca snabdevanja uz istovremeno poboljšanje ukupne efikasnosti. Podaci iz video bezbednosnog sistema i sistema za čitanje barkodova se uparuju i arhiviraju na HikCentral platformi prema vremenu, mestu, ID-u parcele i video snimku. Video sigurnosni sistem ima široku integraciju sa sistemima za čitanje bar kodova trećih strana, proširujući fleksibilnost.

Prednosti
•Ubrzavanje rešavanja problema kupaca pomoću objedinjenog sistema i brze video lokacije paketa na osnovu ID-a paketa
•Praćenje celog procesa kretanja paketa kroz bilo koji komplikovan transportni sistem koristeći kombinaciju mašinskog vida i konvencionalnih kamera
•Omogućite brojanje količine paketa i blagovremeno otkrivanje gubitka ili propusta paketa pomoću jedinstvene HikCentral platforme za upravljanje svim sistemima

Karakteristike
•Ciljana video pretraga paketa na kontrolnim tačkama omogućava brzo rešavanje problema
•Međusobno povezani video čvorovi preko transportnih traka omogućavaju praćenje celog procesa
•Statistika rukovanja paketom na svakom čvoru omogućava proveru količine u odnosu na druge sisteme

Rešenje za kontrolu kvaliteta i stanice za pakovanje

  • null

    DS-2CD3156G2-IS(U)
    AcuSense fiksna kupolasta mrežna kamera od 5 MP

  • null

    HikCentral Professional

 197,753 ukupno pregleda,  18 videlo danas